Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!

Servicii

In vederea sustenabilitatii, organizarii/ reorganizarii, modernizarii si dezvoltarii activitatii restaurantului dvs venim in intampinarea dvs prin oferirea serviciilor noastre, respectiv:

Consultanta in amenajarea si dotarea cu echipamente si ustensile a bucatariei
Pentru ca preparatele sa poata fi preparate corect, este necesar ca o bucatarie sa fie amenajata si dotata corespunzator in functie, in principal, de specificul culinar ales. Serviciul de consultanta oferit include:
• stabilirea unui necesar de echipamente specific si de ustensile de bucatarie in functie de profilul unitatii respectiv si de specificul culinar
• in functie de bugetul care poate fi pus la dispozitie achizitionarii acestor echipamente se vor determina echipamentele si ustensilele necesare desfasurarii activitatii
• alegerea variantei optime cu privire la modelele achizitionate si al furnizorilor. Rezonabilitatea preturilor va fi analizata atat din vedere al raportului pret /calitate cat din alte puncte de vedere care sunt considerate avantaje financiare (si nu numai) ale unitatii fara a periclita un nivel al calitatii ridicat.
•  Amenajarea – amplasarea echipamentelor
Consultanta in organizarea fluxului tehnologic si implementarea sistemelor de siguranta ale alimentelor: HACCP, ISO 9001 si ISO 22000
• Amenajarea si dotarea unei bucatarii este in stransa legatura cu asigurarea unui flux tehnologic care este considerat cea mai importanta etapa a procesului de pregatire a deschiderii unui restaurant si se va acorda o atentie deosebita asupra acestui aspect. Fluxul tehnologic va respecta diagrama de flux care este sau va fi intocmita, va respecta cerintele de igiena impuse de normele HACCP in vederea implementarii sistemului de siguranta alimentara conform O.M.S. 976/1988 si H.G. 1198/2002.
Consultanta meniuri
Fiind considerat cel mai puternic instrument de marketing al unui restaurant, alcatuirea meniului accentueaza conceptul restaurantului.
Ulterior amenajarii si dotarii unei bucatarii si asigurarea unui flux tehnologic care sa respecte toate cerintele privind siguranta alimentara, etapa cea mai importanta pentru dezvoltarea restaurantului este aceea de a alcatui un meniu personalizat care va tine cont de specificul culinar si al unitatii. Aceste meniuri vor avea la baza atat retetele preparatelor incluse in meniu cat si instruirea bucatarilor in vederea prepararii lor.
Consultanta in recrutare si organizare de personal
Recrutarea şi selecţia resurselor umane sunt procese vitale pentru un restaurant care nu doreste asigurarea unei sustenabilitati pe piaţă, ci şi întărirea poziţiei pe piaţa .
Valoarea adaugata a serviciilor noastre in aceasta etapa reiese din experienta noastra bogata in tehnica culinara actuala, lucru care va favoriza atat recrutarea unui personal foarte bine instruit cat si cresterea nivelului de pregatire profesionala al lucratorilor si implicit marirea randamentului muncii si reducerea costurilor de productie.
Pregatirea continua a tuturor angajatiilor din toate sectiile si sectoarele unitatii este necesara atat pentru mentinerea unui nivel inalt de calitate al serviciilor oferite cat si pentru pastrarea unui personal foarte bine instruit avand cunostiinte modern de tehnica culinara.
Alte avantaje ale pregatirii continue constau atat de partea angajatorului care poate prin aceste perfectionari sa stabilieasca nivelul de pregatire al personalului in urma unei evaluari profesionale care o va face la sfarsitul perioadei de training cat si de partea angajatului prin faptul ca pregatirea continua pusa la dispozitia lor fara a implica costuri financiare din partea personalului angajat poate reprezenta o cheie de motivatie (un bonus)
Consultanta organziare evenimente
Fiind constienti de faptul ca intarirea imaginii restaurantului cat si o alta metoda privind sustenabilitatea restaurantului si mentinerea lui pe piata consta in organizarea de evenimente , echipa noastra ofera servicii de consultanta in vederea pregatirii si organizarii de evenimente, la cel mai inalt nivel profesional, alcatuirea de meniuri personalizate la standard europene de lux.